Asiakkaan yksilöllinen hoidon ja palvelun tarve arvioidaan ilmaisella kartoituskäynnillä

Kotihoitoa lähiympäristön ikäihmisille

Tarjoamme ikäihmisille kotihoitoa ja palvelua lähialueellemme: Iltatähdentie – Pohjantähdentie – Väisäläntie – Otavanaukio – Revontulenkatu – Kanslerintie – Latokartanonkatu – Jäärämaankatu – Maaherrankatu.

Toimimme vuosien kokemuksella. Meillä on osaava, sitoutunut ja sydämellinen henkilökunta, jolla on taito kohdata ikäihmiset arvokkaasti.

Asiakkaan yksilöllinen hoidon ja palvelun tarve arvioidaan ilmaisella kartoituskäynnillä. Kartoituskäynnin tekee vastaava hoitajamme. Kaikille asiakkaille laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma. Palvelut ovat aina etukäteen sovittuja ja tapahtuvat klo 8-18 välillä. Palvelut voivat olla päivittäisiä tai esimerkiksi vain kerran kuukaudessa tapahtuvia. Palveluitamme ovat mm. suihkutusapu, lääkehoito, päivittäisissä toiminnoissa avustaminen.

Palvelut asiakas voi ostaa yksityisesti tai kaupungin myöntämällä palvelusetelillä. Yksityisesti ostetut kotipalvelukustannukset ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Tarkemmat tiedot kotitalousvähennyksestä löytyvät verohallinnon sivuilta. Palveluseteleistä löytyy tietoa Turun kaupungin verkkosivuilta.

Saat lisätietoa soittamalla vastaavalle hoitajallemme.

Ota yhteyttä ja varaa itsellesi ilmainen kartoituskäynti!

Mirva Laine
Vastaava hoitaja
Puh. 040 7084 131
Email mirva.laine@isoheikki.fi

Hinnasto