Tervetuloa kotiin!

Turvallista ja viihtyisää palveluasumista

Iso-Heikki on paikallinen Betania Säätiön omistama senioritalo, joka tarjoaa ikääntyneelle henkilölle tai pariskunnalle viihtyisän ja turvallisen kodin kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Jos kaipaat ikätovereittesi seuraa ja mukavaa yhdessä tekemistä tai tarvitset apua arkeesi, Iso-Heikki voi olla juuri sinulle oikea koti. Arvomme ovat kristilliset, mutta toimintamme ei ole uskonnollista.

Iso-Heikin asunnot soveltuvat täysin itsenäiseen asumiseen, mutta tarjoamme myös kattavasti ateria-, siivous-, hoiva-, ym. ikäihmisen arkea tukevia palveluja asukkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Panostamme erityisesti aktiiviseen toimintaan sekä asukkaiden viihtymiseen, johon sekä palvelutalon sisä- että ulkotilat antavat erinomaiset mahdollisuudet. Monipuolista virikkeellistä ohjelmaa tarjoamme päivittäin.

Asuntojen määrä

104

Asukastapahtumia

1100

vuosittain

Hoitohenkilökunta

24/7

Ravintola auki

365

päivää / vuodessa

Esteetön kuntoilulenkki

222 m

kerroksessa

Yksilölliset palvelut

Turvallisen asumisen ja peruspalveluiden lisäksi Iso-Heikki tarjoaa mahdollisuuden erilaisten palveluiden hankkimiseen. Näiden palveluiden toteuttamisessa tärkeintä on osaava, ammattitaitoinen ja koulutettu talon oma henkilökunta.

Voit valita juuri sinulle sopivan, yksilöllisen palvelun tai palvelupaketin useista vaihtoehdoista. Palvelut taloon tuottaa Turun Kaupunkilähetys Palvelut Oy yhteistyökumppaneineen.

Lue lisää

Monipuolista ohjelmaa

Panostamme aktiiviseen toimintaan sekä asukkaiden viihtymiseen, johon sekä palvelutalon sisä- että ulkotilat antavat erinomaiset mahdollisuudet. Monipuolista virikkeellistä ohjelmaa tarjoamme päivittäin.

Katso ohjelma

Palvelutalo Iso-Heikin kotihoitoa lähiympäristöön

Tarjoamme kotihoitoa lähialueellemme: Iltatähdentie – Pohjantähdentie – Väisäläntie – Otavanaukio – Revontulenkatu – Kanslerintie – Latokartanonkatu – Jäärämaankatu – Maaherrankatu.

Toimimme 16 vuoden kokemuksella. Meillä on osaava, sitoutunut ja sydämellinen henkilökunta, jolla on taito kohdata ikäihmiset arvokkaasti.

Lue lisää

Ruokalista

Palvelutalo Iso-Heikin sydän on Ravintola Heikki, jonne asukkaat kokoontuvat yhteisiin ruokahetkiin. Lounaan hinta päivittäin 8,50 €, keittolounas torstaisin sekä vaihtelevasti muina päivinä 6,50€.

Katso lounaslista

Seuraa meitä Facebookissa