Skip to main content
Tarinat

Marjo Elonen Toimitusjohtaja

By 21.1.202027 tammikuun, 2020No Comments

Olen aloittanut työni Palvelutalo Iso-Heikissä helmikuussa 2018. Minulla on pitkä työhistoria ikäihmisten parissa niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Tämä ala on ollut aina minua kiinnostava.

Olen ylpeä talomme henkilökunnasta, joka toimii sitoutuneesti isolla sydämellä asukkaittemme hyväksi. Useampi työntekijä on ollut mukana talon alusta, vuodesta 2003 alkaen, mikä kertoo pitkäaikaisesta sitoutumisesta työhön. He ovat ammattilaisia, jotka ovat olleet mukana kehittämässä toimintaa asukkaiden tarpeiden ja ajan vaatimusten mukaisesti. Toimintamme on arvojemme mukaista ja toiminnan keskiössä ovat aina asukkaat.

Yhteisöllisyys on tärkeä osa talossamme asumista. Se ilmenee siten, että asukkaat välittävät toinen toisistaan, täällä ystävystytään ja välitetään kanssaihmisistä. Tunnelma talossamme on lämmin ja arvostava.

Palvelutalo Iso-Heikin kiinteistöstä ja piha-alueista on pidetty hyvää huolta ja se mahdollistaa kaikille viihtyisän ja turvallisen ympäristön asua ja viettää vapaa-aikaa.