Skip to main content
Tarinat

Pauliinan tarina, työntekijä

By 8.1.20203 helmikuun, 2020No Comments

Keväällä 2019 selailin netistä kesätyöpaikkoja. Iso-Heikki pisti silmään hyvän sijainnin ja viihtyisän vaikutelman vuoksi. Jo haastattelussa minulle tuli selkeästi hyvä ja luottavainen olo Iso-Heikistä. Tiesin, että jos minulle tarjotaan kesätyöpaikkaa, otan sen mielelläni vastaan. Kyllähän sieltä sitten kysyttiin, että olenko vielä vapaa kesällä. Nyt olen ollut Iso-Heikissä kesän ja jatkanut tuurarina aina kun koulu antaa myöden.

Hoitajana tehtäviini kuuluu asukkaiden auttaminen päivittäisissä askareissa. Tarkoituksenani on tukea heidän omatoimisuuttaan luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Lisäksi huolehdin lääkkeiden jaosta ja tasaisin ajan välein otettavista mittauksista, kuten paino ja verenpaine.

Olen viihtynyt Iso-Heikissä erittäin hyvin. Asukkaat ovat olleet ystävällisiä ja kiinnostuneita minusta ja taustastani. Työkaverit ovat ottaneet minut vastaan reilusti ja ennakkoluulottomasti. Iso-Heikissä on rento ja lämmin tunnelma, jonka luovat yhdessä mahtavat asukkaat ja auttavainen työporukka.