TYÖPAIKKOJANykyisen pitkäaikaisen toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle haemme Iso-Heikkiin hänen tilalleen vakinaiseen työsuhteeseen osaavaa

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtäväsi on ottaa kokonaisvastuu palvelutalon toiminnasta: vastaat asiakashankinnasta, taloudesta, henkilöstöhallinnosta, viestinnästä sekä kumppaniverkostoyhteistyöstä. Otat haltuun strategian toteuttamisen yhteistyössä yhtiön hallituksen kanssa. Kehität toimintatapoja ja palveluitamme seuraten aktiivisesti sosiaali- ja terveysalan kehitystä. 

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemusta sekä hyvä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tuntemus. Olet ihmisläheinen ja innostava esimies, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kuunnella. Toiminnassasi olet tavoitteellinen ja jämäkkä. Pystyt tarvittaessa tarttumaan käytännönläheisesti työhön kuin työhön ja ratkomaan joustavasti esiin tulevia asioita.

Saat käyttöösi osaavan organisaatiomme ja erinomaiset puitteet.

Työ alkaa 1.2.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tee hakemuksesi pe 27.10.2017 mennessä osoitteessa https://52duunia.fi/avoimet-tyopaikat

Täytä sähköiseen hakulomakkeeseen perustietosi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si. 

Lisätietoja antaa rekrytoinnissa avustava Stara Consulting Group Oy / Reija Rantala, puh: 050 590 6634, reija.rantala@staraconsulting.fi.